Teľacie kotlety s bylinkovým mascarpone

mascarpone

⅓ šálky syra mascarpone
1 čajová lyžička mletého čerstvej šalvie
¼ čajová lyžička košer soli
¼ lyžička čerstvo zomletého čierneho korenia

¼ šampiňóny sušené poháre
2 lyžičky košer soli
1 lyžička čerstvo zomletého čierneho korenia
4 teľacie rebrá kotleta,
Extra panenský olivový olej

 

Inštrukcie

01 V malej miske premiešajte ingrediencie mascarpone. Prikryte a nechajte stáť 1 hodinu pri izbovej teplote.

02 Pomocou mlynčeka zomlite huby na prášok (výsledkom by mali byť 2 polievkové lyžice). Vložte prášok do malej misky a zmiešajte so soľou a korením. Nalejte trochu oleja na panvicu a potom posypte korenie olejom. Poobracajte kotlety cez olejovú zmes, aby ste ich rovnomerne obalili. Pred grilovaním prikryte a nechajte stáť pri izbovej teplote 15 až 30 minút.

03 Pripravte si gril na priame varenie na miernom ohni.

04 Mriežky na grilovanie vyčistite. Grilujte kotlety na priamom strednom ohni, so zatvoreným vekom, až kým sa neuvaria na želané prepečenie, asi 6 minút a raz otočte. Vyberte z grilu a nechajte ho pôsobiť 3 až 5 minút. Podávame kotlety horúce s bylinkovým mascarpone.

Doprava Zdarma
519,00  s DPH

Na sklade

Doprava Zdarma
117,00  s DPH

Na sklade

-15%
Doprava Zdarma
247,00  209,95  s DPH

1 na sklade

DOPREDAJ
Doprava Zdarma

Akciové balíčky

Weber Spirit II E-220

679,00  s DPH

2 na sklade

Doprava Zdarma
206,00  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
69,90  59,42  s DPH

Na sklade