Kórejské hovädzie mäso na grile

marináda

1 Ázijská hruška, lúpaná, bez jadier a nahrubo nakrájaná
3 póriky, orezané konce a nahrubo nasekané
6 veľkých strúčikov cesnaku
2 šálky vody
¾ šálky sójovej omáčky
⅓ šálky granulovaného cukru
¼ šálka ryžového octu

12 hovädzích rebier z boku,
2 polievkové lyžice opečeného sezamového semienka

 

Inštrukcie

01 V miske kuchynského robota jemne nasekajte hrušky, póriky a cesnak. Pridajte zvyšné marinádové ingrediencie. Postupujte tak dobre, aby ste ich kombinovali.

02 Rebrá a marinádu rozdeľte medzi dva veľké uzatvárateľné plastové vrecká. Vytlačte vzduch z vreciek a pevne utesnite. Otočte vrecká, aby ste rozložili marinádu, umiestnili do veľkej misky a na 2 až 4 hodiny chladili, občas ich otáčajte. Vyberte rebrá z chladničky a pred grilovaním nechajte stáť pri izbovej teplote 15 až 30 minút.

03 Pripravte si gril na priame varenie pri vysokej teplote.

04 Mriežky na grilovanie vyčistite. Jeden po druhom nadvihnite rebrá a nechajte tekutinu a pevné kúsky spadnúť späť do vaku alebo misy. Zlikvidujte marinádu. Rebrá grilujte na priamom ohni s otvoreným vekom pre drevené uhlie, ale uzatvoreným pre plynový gril, až kým nie sú pekne spálené na oboch stranách a uvarené, 3 až 5 minút, občas ich otáčajte. Vyberte z grilu a doplňte sezamovými semienkami.

Doprava Zdarma
519,00  s DPH

Na sklade

Doprava Zdarma
117,00  s DPH

Na sklade

-15%
Doprava Zdarma
247,00  209,95  s DPH

1 na sklade

DOPREDAJ
Doprava Zdarma

Akciové balíčky

Weber Spirit II E-220

679,00  s DPH

2 na sklade

Doprava Zdarma
206,00  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
69,90  59,42  s DPH

Na sklade