Chňapal červený s čerstvým koriandrom a chilli

Prísady pre 4 osoby

2 jemne nasekané šalotky
2 jemne nasekané stružky cesnaku
1 jemne nasekaná chilli paprička bez semien
6 lyžíc olivového oleja
Šťava z jednej limetky
4 zrná čerstvého koriandru, nasekané
1 filet z chňapala červeného (800 g) (červený snapper)
soľ, korenie
Repkový olej

Čas na prípravu: 10 min.
Doba grilovania: 11 min.
Náročnosť: Jednoduché
Pomôcky: Liatinová panvica
Grilovacia metóda: Priame grilovanie
Dresing: v mise zmiešajte šalotky, cesnak, chilli papričku, olivový olej, limetkovú šťavu a koriander. Lepšie je pripraviť si dresing hodinu vopred kvôli arómy.
Predhrejte gril pre priame grilovanie pri strednej teplote (180-200 ° C). V priebehu predhrievanie vložte liatinovú panvicu.
Rybu zľahka potrite olejom a ochuťte soľou a korením. Grilujte približne 5 minút na strane s kožou, kým koža nezmizne. Potom rybu raz otočte a grilovanie ukončite po ďalších 4-5 minútach.
Rybu servírujte s dresingom.

Doprava Zdarma
519,00  s DPH

Na sklade

Doprava Zdarma
117,00  s DPH

Na sklade

-15%
Doprava Zdarma
247,00  209,95  s DPH

1 na sklade

DOPREDAJ
Doprava Zdarma

Akciové balíčky

Weber Spirit II E-220

679,00  s DPH

2 na sklade

Doprava Zdarma
206,00  s DPH

1 na sklade

-15%
Doprava Zdarma
69,90  59,42  s DPH

Na sklade